Organiseer een workshop

Met elkaar een nieuwe hobby ontdekken? Dat kun jij organiseren!

Er is vast wel iemand in jouw omgeving die goed is in bloemschikken, make-up, schilderen, handletteren, haken, fotograferen, djembé spelen of koken. Of misschien heb jij zelf wel een talent wat je wilt delen met anderen! Organiseer een workshop en vraag je familie, vrienden of bekenden om mee te doen. Het wordt vast heel gezellig!  

Organisatietips!

  • Organiseer de workshop bij je thuis. Heb je te weinig ruimte? Vraag dan of je het bijvoorbeeld bij de kerk of in het buurthuis mag organiseren.
  • Bedenk vooraf een passende kostprijs voor de workshop.  
  • Maak goed duidelijk waar de actieopbrengst voor bestemd is. Zoek je daarvoor een poster, voorbeeldtekst of een powerpoint? Je kunt dit allemaal downloaden op Voedselactie organiseren | Dorcas. Hier staat ook een kleurplaat, geschikt voor alle leeftijden.
  • Deel de uitnodiging voor jouw workshop op social media, in de kerkapp of Whatsapp. Met een leuke foto of wat achtergrondinfo krijgen jouw vrienden er ongetwijfeld meteen zin in!

Superleuk!
Natuurlijk vinden wij het superleuk om te weten dat jij in actie komt. Maak een actiepagina aan op dorcas.nl/voedselacties. Alvast bedankt en heel veel succes gewenst! En natuurlijk zien we heel graag foto’s van de resultaten van je workshop!

20 september 2023

Vond je dit interessant om te lezen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en het magazine Hartslag.