Regel uw nalatenschap met Dorcas

Het is een Bijbelse opdracht en onze missie om naar de slachtoffers van oorlog, armoede en uitsluiting om te zien. Dit doen wij niet alleen, maar samen met een betrokken achterban. We willen iedereen de mogelijkheid geven om hieraan mee te bouwen, zowel nu als na het leven. We horen vaak mensen zeggen: ‘Door mijn nalatenschap kunnen mensen straks bouwen aan een hoopvolle toekomst.’ Het is een mooie reden om Dorcas in uw testament op te nemen. Mogelijk overweegt ook u om (een deel van) uw nalatenschap in te zetten om hoop te geven aan kwetsbare mensen. Dit proces vraagt om weloverwogen keuzes. Wilt u nalaten aan Dorcas? Dit waarderen wij enorm. Op deze pagina vindt u meer informatie.

Uw wensen staan centraal

Uw nalatenschap moet zijn zoals u dat wenst. Daarom is het belangrijk om hier goed over na te denken. Onze relatiebeheerder Astrid Groen luistert graag naar uw wensen en helpt u met een persoonlijk en vrijblijvend advies. Dit kan helpen om uw erfenis, naar uw wens, vast te leggen bij een notaris.

Astrid Groen
T. 06 505 791 43 of 088 0502800
E. nalaten@dorcas.nl

Ontvang gratis onze brochure

Via het formulier hieronder vraagt u onze brochure gratis aan. Hierin vindt u alle informatie die handig en belangrijk is om te weten rondom nalatenschappen.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat doe je met je spullen?

Relatiebeheerder Astrid Groen ging langs bij professioneel organizer Klazien Tempelaar. Ze helpt mensen om te beslissen over wat ze met hun spullen willen doen.

Interview met een executeur

Oud-medewerker Matthé Vos ging op pad met executeur Marco van der Zwaag en vroeg hem het hemd van het lijf.

video afspelen

Veelgestelde vragen

Doe de testament test

Woning ontruimen bij nalatenschap

Dorcas werkt samen met Woningontruiming Regionaal. Een organisatie de woningen duurzaam ontruimt. Voor Dorcas doet zij dit bij een nalatenschap tegen kostprijs.