Doe mee met onze actiemaand!

Dorcas organiseert binnenkort een actiemaand. Het is de bedoeling om in deze periode in het hele land zo veel mogelijk (verschillende) acties te houden. Daarnaast wordt er jaarlijks in november de Dorcas Voedselactie georganiseerd.

Oorspronkelijk was het de bedoeling in april een actie te organiseren. Door de situatie in Oekraïne is er echter spontaan al een actie ontstaan: Hart voor Oekraïne. Daarom hebben we besloten de actiemaand voor april door te schuiven naar een later moment. Meer informatie volgt te zijner tijd via social media en de website.

Wil je alvast geïnspireerd raken door leuke voorbeelden van acties? Op onze Facebookpagina posten we regelmatig een actie van een van onze vrijwilligers of donateurs.

Hoe werkt de actiemaand?

Wij leveren een actieboekje aan met daarin 40 verschillende acties. Het aanbod is zeer gevarieerd: van sportactiviteiten en eten, tot handwerken en concerten. Zangeres Delise (van Dorcas op de koffie) biedt bijvoorbeeld aan om een concert te geven bij jou thuis, in de tuin of in de kerk.

Je beslist zelf welke actie je kiest. Belangrijk is wel dat de activiteit goed aansluit bij jouw passie en talenten. De invulling is vrij. Wij ondersteunen de acties met algemene materialen, zoals sponsorlijsten. De opbrengst van de actiemaand is bestemd voor het werk van Dorcas.

Meer info

Aan de exacte invulling van de actiemaand wordt nog gewerkt. Binnenkort delen we meer informatie. Heb je al wel interesse en wil je het boekje met de 40 acties in je mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar Margriet Visser via m.visser@dorcas.nl.

Laat je inspireren…

16 maart 2022

Vond je dit interessant om te lezen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en het magazine Hartslag.