Shop en support mensen in nood via onze kringloopwinkels!

We nodigen je graag uit om te komen winkelen in één van onze Dorcas-kringloopwinkels, verspreid over heel Nederland. Hier koop je kleding, tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, meubelen en nog veel meer. De opbrengst gaat naar onze projecten voor mensen in nood. De prijzen zijn laag, dus kom snel schatgraven bij een Dorcas-kringloopwinkel bij jou in de buurt.

Zoek een Dorcas-kringloopwinkel bij jou in de buurt

Of kijk zelf of er een winkel bij jou in de buurt is (klik hier).

Overzicht van alle winkels van Dorcas

Op elke website vind je de openingstijden en de contactgegevens van de betreffende winkel. Koop je liever online? Sommige kringloopwinkels verkopen hun tweedehands spullen op Marktplaats. Ook hierover vind je meer informatie op de website van de betreffende winkel.

Vrijwilliger worden bij een Dorcas-kringloopwinkel?

Al onze kringloopwinkels worden volledig gerund door vrijwilligers. Samen vormen zij een hechte gemeenschap. Vrijwilliger zijn bij de Dorcas-kringloopwinkel betekent een leuke dagbesteding met een hoop gezelligheid. Jouw inzet maakt het mogelijk dat we structurele inkomsten ontvangen en deze kunnen besteden aan duurzame verandering in het leven van mensen in nood!

Raak betrokken bij onze missie als donateur

Wist je dat de opbrengst van onze Dorcas-winkels bestemd is voor mensen die leven in armoede, uitsluiting of crisis? We werken in 14 landen in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten aan duurzame verandering. Naast het doneren van kleding kun je ook financieel bijdragen aan onze missie! Welke manier betrokkenheid ook bij jou past, we heten je van harte welkom bij de Dorcas-beweging!

Breng jouw spullen naar de Dorcas-winkel

Heb je veel spullen die je niet gebruikt? Wil je af van je overschot aan prullen en pralen? Overweeg dan om die te doneren aan een Dorcas-kringloopwinkel. Dit draagt niet alleen bij aan een duurzame levensstijl en een opgeruimd huis. De opbrengst van jouw spullen draagt ook nog eens bij aan ons werk in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika! Let op: het verschilt per winkel wanneer je spullen kunt brengen. Bekijk hiervoor de website van de betreffende winkel.

Breng kleding of andere textiel naar een inzameldepot

Handig om te weten: naast onze kringloopwinkels hebben we ruim 200 inzameldepots voor textiel, verspreid over heel Nederland. Hier kun je echter alleen terecht met kleding en ander textiel. Alle andere spullen kun je alleen inleveren bij de Dorcas-kringloopwinkels.