Kom in actie als vrijwilliger!

Jouw hulp en betrokkenheid zijn ontzettend welkom. Als vrijwilliger kun je jouw gaven en talenten inzetten op een manier die bij jou past. Bijvoorbeeld op één van de manieren hieronder. Neem gerust contact op als je een andere mogelijkheid wilt bespreken via het formulier hieronder. We denken graag met je mee over wat er nog meer mogelijk is. Laat één ding duidelijk zijn: zonder jouw steun, hulp en betrokkenheid is ons werk onmogelijk.

Hoe kun je je inzetten als vrijwilliger?

Zelf een leuke actie bedenken?

Houd jij van organiseren en wil je eenmalig of jaarlijks in actie komen? Organiseer dan een fancy fair, een sponsorloop, een recordpoging of iets anders origineels. Lees bijvoorbeeld dit inspirerende artikel over acties die je kunt doen met je kerk. Wij zijn dol op leuke ideeën, dus we horen graag jouw ideeën en denken natuurlijk met jou mee over hoe wij jouw idee vorm kunnen geven. Vul het formulier hieronder in, dan nemen we hierover contact met je op.

Aanmelden of meer informatie?

Stap 1 van 2

Neem gerust contact op!

Janet Klein is een van onze relatiebeheerders voor vrijwilligers.
Ze beantwoordt je vragen en denkt graag met je mee.

Je bereikt haar via:
T. 088 050 2800
E. vrijwilligers@dorcas.nl

Veelgestelde vragen over vrijwilligerswerk

Nu je hier toch bent...

We willen graag even van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken. Dagelijks zijn jullie druk in de weer met de meest uiteenlopende activiteiten. Van het runnen van een Dorcas-kringloopwinkel tot aan administratieve taken bij ons op kantoor. Van het bakken van taarten tot aan het sorteren van kleding. Van het organiseren van onze jaarlijkse Dorcas Voedselactie tot aan het ophalen van goederen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dus wie je ook bent en op welke manier je ook een bijdrage levert: bedankt!