Dorcas op de koffie | Kijk alle aflevering terug

Bij ‘Dorcas op de koffie’ vertellen we wat er bij Dorcas gebeurt en we horen over de impact van ons werk in de landen. Ook komen er vrijwilligers aan het woord. U kunt nu alle uitzendingen hieronder terugkijken.

Aflevering 1

video afspelen

Aflevering 3

video afspelen

Aflevering 2

video afspelen

Aflevering 4

video afspelen

Aflevering 5

video afspelen

Geraakt door de liederen van Delise?

Wil jij graag een klein, intiem concert organiseren rondom de thema's armoede en onrecht?
Vraag dan een concert aan van Delise! Tijdens het concert zingt en vertelt de zangeres over sociale en maatschappelijke thema's en het werk van Dorcas.

Klik hieronder voor meer informatie of om Delise te boeken.

Over de presentator

De presentatie van ‘Dorcas op de koffie’ ligt in de handen van Anne Appelo. Anne is een enthousiaste en betrokken presentatrice die een groot hart heeft voor de zelfontwikkeling van kinderen en volwassenen. Momenteel is ze werkzaam als presentatrice bij zowel BNN/VARA als de EO. In 2019 was Anne te zien als ‘Ruth’ in een nieuwe theaterproductie ‘in de voetsporen van Ruth’, geproduceerd door de EO. In het jaar 2020 was zij samen met o.a Pearl Jozefzoon en Ben Ketting te zien in de muziektheatervoorstelling ‘Amazing Grace’ (EO).

Vaste onderdelen
Aan tafel! | Het hart van onze uitzendingen zijn gesprekken aan tafel. Verschillende gasten en mensen die betrokken zijn bij Dorcas bespreken ons werk. U kunt live meedoen in de chat.

Met de trabant door het land | Van noord naar zuid en van oost naar west: in het hele land wonen mensen met een groot hart voor Dorcas. Wij gaan met een goede kop koffie onder de arm naar ze toe en ze vertellen hun verhaal. Ons vervoersmiddel? Een echte Trabant, de auto die in de tijd van onze oprichting veel te zien was in Oost-Europa.

Terug naar het begin | In ‘herinneringen van het eerste uur’ gaan we terug in de tijd. In elke uitzending komen er verhalen van vroeger voorbij.

Het contact | Hoe is het leven veranderd van grannies en kinderen die in ons sponsorprogramma zitten? We laten sponsors aan het woord die hun ervaringen delen.

Deel en doe mee!
Dorcas op de Koffie maken we voor en met iedereen die bij Dorcas betrokken is. Heeft u nog een vraag of een verhaal om te delen? Stuur een mailtje naar koffie@dorcas.nl

Nog een vraag?

In de uitzendingen van Dorcas op de koffie zijn heel veel onderwerpen aan bod gekomen. Heeft u nog een vraag over een onderwerp of wilt u meer weten van een project?

Bel dan naar ons kantoor: 088 050 2800 of mail naar redactie@dorcas.nl

Lees hier meer over de Dorcas actiemaand.

Luister ook naar Dorcast

Wil je meer weten over de verschillende projecten van Dorcas? Luister dan naar onze podcast: Dorcast. In Dorcast praten we over ontwikkelingssamenwerking en alles wat daarbij komt kijken. Medewerkers, vrijwilligers en anderen vertellen over de zin en de onzin, de uitdagingen en de oplossingen, de context en de nuances, de hoogste toppen en diepste dalen van hun werk.