In het voorjaar en najaar organiseert Dorcas een actiemaand. In deze periode is het de bedoeling om in het hele land zoveel mogelijk (verschillende) acties te houden.

Hoe werkt het?
Wij leveren een actieboekje aan met daarin 40 verschillende acties. Het aanbod is zeer gevarieerd: van sportactiviteiten en eten tot handwerken en concerten. Zangeres Delise (uit Dorcas op de Koffie) biedt bijvoorbeeld aan om een concert te geven bij jouw thuis, in de tuin of in de kerk.

Je beslist zelf welke actie je kiest. Belangrijk is wel dat de activiteit goed aansluit bij jouw passie en talenten. De invulling is vrij, vanuit Dorcas ondersteunen we de acties alleen met algemene materialen, zoals sponsorlijsten. De opbrengst van de actiemaand is bestemd voor het werk van Dorcas.

Meer info
Aan de exacte invulling van de actiemaand wordt nog gewerkt. Binnenkort is op deze pagina meer info te vinden. Heb je al wel interesse en wil je het boekje met de 40 acties in je mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar Margriet Visser via m.visser@dorcas.nl.