Huiskamerconcert van Delise in Buurmalsen

De concertreeks van Delise voor Dorcas is op vrijdag 26 augustus 2022 gestart met het concert in Theetuin Thuis in Buurmalsen.

De eigenares van Theetuin Thuis nodigde Delise uit voor een optreden in een sfeervolle kas, waar plek was voor ongeveer 30 bezoekers. Delise creëerde een prettige sfeer en wist zich zo met de gasten te verbinden. Doordat ze bij elk lied vertelde wat haar geïnspireerd had bij het schrijven ervan, kwam elk lied tot leven. Ze begeleidde zichzelf op afwisselend gitaar en piano.

Het publiek was erg enthousiast over het optreden. Een van de aanwezigen: ‘We kennen Delise al langer. We zagen haar in een voorprogramma van Damascus en waren gelijk gegrepen. Toen we gingen trouwen vroegen we haar als muzikant op onze bruiloft. We vinden het heel bijzonder om nu hier te mogen zijn en ons weer te laten meenemen door haar muziek.’

Delise en Dorcas

Delise voelt zich verbonden met Dorcas, omdat ze mensen wil bemoedigen en ondersteunen. Ze vindt het dan ook een eer om ambassadeur te zijn via deze huiskamerconcerten. Delise vertelt de mensen graag over het werk van Dorcas en hoopt door deze concerten harten te raken, zodat er meer sponsors komen voor mensen in nood.

08 november 2022

Vond je dit interessant om te lezen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en het magazine Hartslag.