Dorcast #01: beluister onze nieuwe podcast

De nieuwe podcast van Dorcas is vanaf nu te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en Anchor! In Dorcast komen allerlei collega’s, vrijwilligers en externe experts aan het woord over onze missie, de toppen en de dalen van ons werk en allerlei thema’s die spelen in de ontwikkelingssector.

Inspiratie doorgeven

Host Lysanne heeft er zin in: ‘Zelf werk ik nu ruim 3 jaar bij Dorcas. Dagelijks delen collega’s, vrijwilligers en andere betrokkenen verhalen over wat hen motiveert of wat zij meemaken. Deze verhalen zijn soms enthousiasmerend, soms hartverscheurend, en altijd leiden ze tot denkstof en inspiratie. Dat allemaal wil ik graag doorgeven. De podcast gaat trouwens zeker niet alleen over successen. Je hoort ook over de struggels die bij het werk horen.’

Aflevering 1: een kennismaking

De eerste aflevering van Dorcast is een kennismaking. Wie is Dorcas? Waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe? Medewerkers Natascha en Iris nemen je mee terug naar het ontstaan van Dorcas, en bespreken de ontwikkelingen, uitdagingen en de toekomst van ontwikkelingssamenwerking. Ook geven ze antwoord op die ene vraag: heeft Dorcas een gouden formule?

15 juli 2021

Vond je dit interessant om te lezen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en het magazine Hartslag.