Boek een concert van Delise

Liedjes schrijven en zingen is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Ze maakt Nederlandstalige popliederen met een vleugje singer-songwriter en folk. In haar liedjes staat steeds haar heldere stem, gitaar en boodschap van het liedje centraal. Haar geloof is hierbij een onmisbare inspiratiebron. Wil jij genieten van de muziek van Delise? Boek dan een concert!

video afspelen

Mensen raken in het hart

‘Ik kom bij U met wat kleine, kleine dingen: een beetje talent en een handjevol tijd.’ Dit zingt zangeres Delise in haar liedje Kleine dingen. De tekst geeft goed weer waarom ze zich de komende tijd aan Dorcas verbindt: met haar talent en tijd wil Delise ook een steentje bijdragen aan het werk voor mensen in nood. Dat ze talent heeft, is overigens wel duidelijk. Ze startte haar carrière met het zingen van reguliere liederen en trad wereldwijd op. Tegenwoordig zingt ze in haar liederen vooral over haar geloof en treedt ze op in kerken, voor kleine groepen en op bruiloften.

Organiseer zelf een concert!

Met haar inspirerende en gevoelige liederen weet Delise luisteraars in het hart te raken. Ze is enthousiast over het werk van Dorcas en tijdens de concerten deelt ze hoe het werk van Dorcas haar raakt. Wil jij ook een concert van Delise organiseren en weet je een leuke locatie? Neem dan contact met ons op over een datum. Je krijgt van ons promotiemateriaal om te gebruiken in je omgeving. Ook hebben wij een ticketsysteem waarmee bezoekers eenvoudig een kaartje kunnen kopen. Meer weten? Mail naar delise@dorcas.nl!

Meer informatie en boeken

Wil jij graag een concert met Delise organiseren? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar delise@dorcas.nl. We bespreken samen wat de mogelijkheden zijn die bij jouw wensen passen.

Veelgestelde vragen

Delise concert Dorcas