Dorcas Winkel Heerenveen

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Heerenveen. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Actueel

Wij bestaan 5 jaar! Dat vieren we met een feestweek van 16 t/m 20 april met kortingsacties, een taxatiedag en een kleurplatenwedstrijd.

Taxatiedag

Vrijdag 19 april is er een taxatiedag in onze winkel. Erkende taxateurs van veilinghuis Heritage beoordelen tussen 10.00 en 16.00 uur uw schilderij, vaasje, beeld, boek, servies of ander voorwerp. Aanmelden kan tot 15.00 uur in de winkel. Deelname kost 2,50 euro per artikel.

Kortingsacties

Dinsdag: kleingoed 1+1 gratis, woensdag kleding 1+1 gratis, donderdag boeken 1+1 gratis en zaterdag speelgoed 1+1 gratis. U betaalt steeds het duurste artikel. Betalende klanten kunnen leuke prijsjes winnen met een kassabon-actie. En voor de kinderen is er een kleurplatenwedstrijd.

Adres
Heremaweg 20
8444 AP Heerenveen

Contact

T0513 63 64 14 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Dinsdag

10:00 - 16:00

Woensdag

10:00 - 16:00

Donderdag

10:00 - 16:00

Zaterdag

10:00 - 16:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt op dinsdag, woensdag en donderdag (zaterdag niet) tussen 10.00 en 15.00 uur langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Heerenveen

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

Anne -
6 maanden geleden
Super kringloop winkel voor een goed doel. Heerlijk om lekker rond te lopen en verdwalen opzoek naar mooie pareltjes met kleine prijsjes!
Nadi Zoetebier
9 maanden geleden
Ruim aanbod, goede prijzen!

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Heerenveen zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”