Vrouwenreis

Van 13 tot en met 20 oktober 2023 organiseert Dorcas samen met liedjescabaretgroep Op en Top Vrouw een inspiratiereis voor vrouwen naar Albanië.

Hoe ziet de reis er uit?

Het thema ‘De kracht van vrouwen’ staat centraal tijdens de reis. We laten ons inspireren door Albanese vrouwen die deelnemen aan onze projecten. Als deelnemer maak je kennis met jongere en oudere vrouwen en ervaar je hun kracht in de soms moeilijke omstandigheden van hun leven. Daarnaast zijn er verdiepende momenten waarin we vanuit ons geloof stilstaan bij de thema’s vrouwen en rechtvaardigheid. Uiteraard maken we ook kennis met het land Albanië en is er tijd voor ontspanning en gezelligheid. Op en Top Vrouw zal tijdens de reis een inhoudelijke, serieuze en soms hilarische bijdrage leveren.

Praktische informatie

  • De reis staat gepland van vrijdag 13 oktober tot vrijdag 20 oktober 2023.
  • Voor verblijf, eten, vervoer ter plaatse en de vlucht naar Albanië wordt gezorgd.
  • Aan de reis kunnen maximaal 15 vrouwen deelnemen.
  • De kosten voor de reis zijn 1.495 euro plus een bijdrage van 500 euro voor onze projecten in Albanië. Hiervoor krijg je de beschikking over een eigen crowdfundingpagina. Via deze pagina kun je het bedrag voor de kosten werven, maar het is ook mogelijk om geld te werven voor je reis.
  • Voor de reis is het nodig dat je de Engelse taal verstaat en dat je in staat bent om ongeveer vijf kilometer te wandelen.

Meer weten?

De reis is op dit moment vol geboekt. We hanteren wel een reservelijst. Mocht je meer informatie willen of graag op de reservelijst willen staan, neem dan contact met ons op via vrouwenreis@dorcas.nl.

14 maart 2023

Vond je dit interessant om te lezen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en het magazine Hartslag.