Vertrek Dorcas CFO Nico Hoogenraad

Zoals inmiddels breder bekend zal onze CFO Nico Hoogenraad AA per 1 april 2019 Dorcas gaan verlaten. Per die datum is hij benoemd tot Associate Pastor van de internationale christelijke gemeente te Bazel, Zwitserland en met deze bijzondere stap volgt Nico zijn hart.

Inmiddels is de heer John Wolff per 1 maart 2019 benoemd tot Manager Finance van Dorcas Aid International en hij zal in die hoedanigheid vrijwel alle financiƫle taken van Nico Hoogenraad overnemen. John is al jarenlang betrokken bij de financiƫle zaken van Dorcas, zodat hij volledig ingewerkt zijn nieuwe taak op zich kan nemen.

Daarnaast is door de Raad van Toezicht besloten dat er een Chief Operating Officer zal worden benoemd, die samen met de CEO het bestuur zal vormen van Dorcas. Voor deze functie is het selectieproces inmiddels in gang gezet.

We zijn heel dankbaar voor het vele dat Nico Hoogenraad heeft bijgedragen aan de opbouw van onze organisatie, aan onze missie, strategie en beleid. Volgende maand zullen we tijdens een (op zijn verzoek interne) bijeenkomst afscheid van hem nemen en hem zegen wensen op de nieuwe weg die hij gaat.

21 februari 2019

Vond je dit interessant om te lezen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en het magazine Hartslag.