Tour van Op en Top Vrouw ‘Een koffer vol’

Samenwerking tussen Dorcas en Op en Top Vrouw

Op en Top Vrouw organiseert in samen werking met Dorcas een tour met als thema ‘Een koffer vol’. De tour gaat over de reis van ons leven. Welke bagage we allemaal mee kunnen nemen in onze
‘rugzak’.

Op en top Vrouw staat er om bekend dat hun shows met een lach en een traan zijn en dat zal ook deze show weer sterk naar voren komen. Ze houden van hilarische, over de top gekke liedjes maar ook van de serieuze noot. De groep wil punten aanstippen die vrouwen aan het nadenken zetten. Of ze nu gekscherend op serieus zijn.

Van 13 tot en met 20 oktober 2023 gaan Dorcas, Op en Top Vrouw en vijftien vrouwen een reis maken naar Albaniƫ. Dit zal ook een onderdeel gaan worden van de show waarmee Op en Top Vrouw vanaf eind november door Nederland zal touren.

Om deze show te faciliteren zijn we op zoek naar kerken en organisaties die een show van Op en Top Vrouw willen boeken.

Wat houdt dit precies in?

  • De kerk en/of organisatie boekt Op en Top Vrouw en zal zorgdragen voor het gebouw, gastvrouwen voor ontvangst bezoekers/inchecken, koffie en thee in de pauze en een warme maaltijd voor tien personen (team Op en Top Vrouw en Dorcas). In de pauze zullen er twee tafels klaar staan voor een stand van Op en Top Vrouw en voor Dorcas.
  • Op en Top Vrouw draagt zorg voor opbouw en afbouw van het decor en een show van twee keer een uur.
  • De datum wordt in overleg vastgesteld.

Kosten en tickets

De kaarten kosten 17,50 euro per stuk. De verkoop van de kaarten verloopt via Op en Top Vrouw. Er zijn aan het organiseren van een show geen kosten verbonden voor de kerk of organisatie, maar er moeten wel minimaal 120 kaart worden verkocht.

Meer weten? Ga dan naar de website van Op en Top Vrouw.

14 april 2023

Vond je dit interessant om te lezen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en het magazine Hartslag.