Nieuw Dorcas Regiocentrum Emmen zoekt vrijwilligers

Dorcas opent binnenkort een Dorcas Regiocentrum in Emmen. Wil je graag meer weten over het regiocentrum of wil je graag aan de slag als vrijwilliger? Kom dan op donderdag 31 maart 2022 naar de informatiebijeenkomst voor belangstellenden.

De nieuwe Dorcas-vestiging komt in een mooi pand aan de Cornelis Houtmanstraat 10, op een prachtige zichtlocatie. Er worden in het centrum tweedehands spullen verkocht, die grotendeels door particulieren zijn ingebracht. Dorcas-vestigingen worden volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers, die een gezellig team vormen in een fijne werksfeer. De opbrengst van het centrum wordt volledig besteed aan de projecten van Dorcas.

Nieuw team

Voor het regiocentrum in Emmen is Dorcas op zoek naar een nieuw team van vrijwilligers. Er zijn diverse taken, van het werken met meubels, kleding, speelgoed, huishoudelijke artikelen of boeken tot het testen van elektrische apparaten, en van het innemen en sorteren van spullen tot kassawerk of bestuurstaken.

Informatiebijeenkomst

Lijkt het je leuk om in het centrum te werken én tegelijkertijd iets te betekenen voor mensen in nood? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op donderdagavond 31 maart in de Baptistengemeente Het Baken aan de Kersspellaan 2 in Emmen. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

Aanmelden voor deze avond kan bij Harrie Tapken, tel.  06 12513602 of per e-mail dorcasregiocentrumemmen@dorcas.nl of htapken@ziggo.nl.

Woon je niet in de buurt van Emmen of ben je op zoek naar een andere vrijwilligersfunctie bij Dorcas? Kijk dan op www.vrijwilligvoordorcas.nl voor ons vrijwilligersaanbod.

18 maart 2022

Vond je dit interessant om te lezen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en het magazine Hartslag.