Hans Alblas

Geboortejaar: 1974
Woonplaats: Ermelo
Hobby’s: Wandelen en tennissen

Hans werkt onder de naam Omnicus als spreker, Bijbelleraar en geestelijk begeleider. Vier jaar lang is hij bij Dorcas verantwoordelijk geweest voor de relaties met kerken. In zijn preken combineert hij een gedegen uitleg van de Bijbeltekst met een persoonlijke toepassing voor de luisteraar. Centraal staat bij hem de radicale navolging van Christus, waar getuigenis in woorden en werken een onmisbaar onderdeel van is.

Jan Jacob Hoefnagel

Geboortejaar: 1976
Woonplaats: Sneek
Hobby’s: Fotografie, tekenen, schrijven

Jan Jacob is bij Dorcas onder meer verantwoordelijk voor creatieve communicatie in woord en beeld. Hij is oudste van een Baptistengemeente in Sneek. Jan Jacob is een krachtige communicator en boeiende verhalenverteller. Op onverschrokken wijze en met de nodige humor weet hij zijn bewogenheid met mensen in nood en diepe armoede over te brengen.

Marco Hens

Geboortejaar: 1978
Woonplaats: Breda
Hobby’s: Survival en bushcraft

Marco is een gepassioneerde en kleurrijke persoonlijkheid die je inkijk geeft in de projecten en doelen van Dorcas. Door zijn ervaring als trainer en coach is spreken in het openbaar een tweede natuur. Marco neemt u op zo’n overtuigende en bevlogen wijze mee in zijn verhaal dat u er niet passief onder kunt blijven.

André Selles

Geboortejaar: 1949
Woonplaats: Oldebroek
Hobby’s: Lezen en reizen

André heeft veel ervaring met spreken voor groepen en lesgeven aan kinderen. In 2012 nam hij na 39 jaar afscheid van het basisonderwijs. Daarnaast is hij 20 jaar lang voorganger geweest van een evangelische gemeente. Vanuit de liefde voor Christus wil hij graag zijn talenten inzetten voor de allerarmsten. Enthousiasme en overtuigingskracht kenmerken hem in zijn spreekbeurten, presentaties en lessen, die u niet onbewogen zullen laten.

Betty Timmerman

Geboortejaar: 1969
Woonplaats: Zaandam
Hobby’s: Muziek luisteren en maken, lezen, mensen ontmoeten.

Betty is bij Dorcas verantwoordelijk voor de relaties met kerken. Diaconaal werk is een rode draad in haar leven. Ze heeft vier jaar in Egypte diaconaal werk gedaan en heeft daarna in Nederland een studie Hbo-theologie afgerond. De passie voor diaconaat komt voort vanuit het levend geloof in Jezus Christus. Met elkaar kunnen we het volgen van Jezus Christus handen en voeten geven. En ze wil dit graag samen met u vormgeven.

Corry Volders

Geboortejaar: 1950
Woonplaats: Hoevelaken
Hobby’s: Tuinieren en fotograferen

Corry kent Dorcas als oud-bestuurslid al vanaf de oprichting en draagt de organisatie nog altijd een warm hart toe. Na te hebben gewerkt in het beroepsonderwijs, heeft ze nu als gepensioneerde een bureau voor supervisie. Daarnaast gaat ze graag voor Dorcas op pad. De bron van haar inspiratie is de levende Here en Hem wil zij in alles eren. Corry spreekt persoonlijk en bevlogen en zal zeker uw hart raken.