Selecteer je website

Inzameling hulpgoederen

Dorcas heeft in Nederland een kleine 200 inzameldepots. Bij de depots kun je kleding en andere hulpgoederen inleveren. De depots worden gerund door vrijwilligers die opslagruimte en tijd voor Dorcas beschikbaar stellen. Wanneer je als particulier goederen van onderstaande lijst wilt aanbieden aan Dorcas, dan kun je deze bij een van onze inzameladressen brengen. Uit kostenoverweging worden er geen goederen op particuliere adressen opgehaald.

Bedrijvenpartijen
Het bedrijfsleven speelt bij de hulpverlening van Dorcas een belangrijke rol. Niet alleen door financiële ondersteuning van projecten, maar ook door het doneren van goederen. Steeds vaker  mogen we gedoneerde goederen verkopen aan particulieren via onze Dorcas-winkels in Nederland of als partijgoed aan een van onze buitenlandse partners. De opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan onze projecten en we besparen hierdoor op transportkosten en het milieu. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Teun Welvaart, team Bedrijven, via tel. 0228 595900.

Welke goederen zamelt Dorcas in? (voor bedrijven)

Word depothouder
Draag je het werk van Dorcas een warm hart toe, wil je je ook actief inzetten en heb je ruimte beschikbaar voor minimaal ongeveer honderd zakken kleding, dan nodigen wij je uit om contact op te nemen met het kantoor in Andijk via tel. 0228 595900 of e-mail actie@dorcas.nl.

Kledinginzameling organiseren.

Welke goederen zamelt Dorcas in (voor particulieren)?

Dorcas-depots bij jou in de buurt.