Selecteer je website

Inzameling kleding

Dorcas heeft in Nederland een kleine 225 inzameldepots. Bij de depots kun je kleding, schoenen en ander textiel inleveren. De depots worden gerund door vrijwilligers die opslagruimte en tijd voor Dorcas beschikbaar stellen. Wanneer je als particulier textiel wilt aanbieden aan Dorcas, dan kun je deze bij een van onze inzameladressen brengen.

De kleding, schoenen en het overige textiel dat Dorcas ontvangt wordt verkocht. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de projecten. Wilt u hier meer over lezen klik dan hier.

Bij een aantal inzameldepots in Friesland, Groningen en Noord-Holland worden ook nog andere (kleine) bruikbare goederen ingenomen die geschikt zijn voor de verkoop in een Dorcas Winkel in de regio. Uit kostenoverweging worden er geen goederen op particuliere adressen opgehaald.

Word depothouder
Draag je het werk van Dorcas een warm hart toe, wil je je ook actief inzetten en heb je ruimte beschikbaar voor minimaal ongeveer honderd zakken kleding, dan nodigen wij je uit om contact op te nemen met het kantoor in Andijk via tel. 0228 595900 of e-mail actie@dorcas.nl.

Kledinginzameling organiseren.

Dorcas-depots bij jou in de buurt.