Kerkentour met Op en Top Vrouw

Dorcas werkt dit jaar samen met liedjescabaret Op en Top Vrouw. We touren samen langs 10 kerken door heel Nederland. Het trio is met ons meegeweest op reis naar Ethiopië om daar onze vrouwenprojecten te bezoeken. Hun ervaringen verwerken ze in hun nieuwe show ‘Contrast’. Van september 2019 tot maart 2020 reist de show langs zo’n 15 kerken door heel Nederland.

Wilt u in uw kerk ook deze geweldige show? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken samen de mogelijkheden. Het wordt een avondvullend programma met een lach en een traan.

Over Dorcas

Duurzame verandering in het leven van mensen in nood. Kansen in uitzichtloze situaties. Dat is Dorcas. Dorcas heeft liefde en hoop voor ieder die in armoede leeft, buitengesloten is of in crisis verkeert. Dorcas: ‘ Wij geloven in de kracht van God, in het prachtige potentieel van ieder mens en in bloeiende gemeenschappen. Samen is voor ons een sleutelwoord.’ Ontdek ook wie Dorcas is, of maak samen met ons een impact in het leven van mensen die achtergesteld worden.

We laten graag meer zien van onze samenwerking met Op en Top Vrouw en onze reis naar Ethiopië  in onze nieuwste show ‘Contrast’. Wil je het werk van Dorcas ondersteunen? Dan kun je hieronder een donatie doen.

Geef je kerk op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.