Een netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers

U kunt als ondernemer of bedrijf op allerlei manieren betrokken raken bij ons werk voor mensen in nood. Wilt u kennismaken of uw medewerkers laten kennismaken? Nodig ons dan gerust uit!

Word lid van een ondernemersgroep

Binnen de ondernemersgroep staan uw eigen netwerken, kennis en kwaliteiten centraal. Met elkaar formuleert u een visie op maatschappelijke betrokkenheid en overlegt u hoe u hier invulling aan wilt geven.

... of word 'vriend van Dorcas'

'Vrienden van Dorcas' is een landelijk netwerk van ondernemers die maatschappelijk verantwoord ondernemerschap hoog in het vaandel hebben en die concreet willen bijdragen aan ontwikkelingsprojecten. Als vriend van Dorcas draagt u minimaal 500 euro per jaar bij en ontvangt u informatie en middelen om uiting te geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid. Meer informatie of aanmelden kan via bedrijven@dorcas.nl.

Ga met ons mee op reis

Onze projecten, deelnemers en partners bezoeken? Dat kan! We organiseren reizen naar Afrika en Oost-Europa, speciaal voor ondernemers die actief zijn voor Dorcas. Een ondernemersreis kan een indrukwekkende eerste kennismaking met ons werk zijn. Maar ook voor ondernemers en bedrijfsrelaties die Dorcas al langer kennen, is een reis de moeite waard. U ziet met eigen ogen de impact van uw investering. Wij organiseren reizen alleen op eigen initiatief van geïnteresseerde ondernemers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem gerust contact op!

Siep Strikwerda is onze relatiebeheerder voor bedrijven.
Hij denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

U bereikt hem via:
T. 088 050 2800
E. bedrijven@dorcas.nl