Dorcas Winkel Veenendaal

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Veenendaal. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Actueel

ZOMERWEEK VAN 17 JULI TOT EN MET 20 JULI

We vieren de zomer een week lang met verschillende acties met als thema De kunst van……

Woensdag 17 juli: de kunst van spelen met een speurtocht, een grabbelton, voorlezen om 11, 12, 13 en 14 uur, kleurplatenactie (kom een kleurplaat ophalen in de winkel en inleveren in de Zomerweek) en kinderkleding vanaf maat 104 is deze dag voor de helft van de prijs.

Donderdag 18 juli: de kunst van bloemen en wat je ermee kan doen. Bloemstukjes met kunstbloemen maken (let op, alleen ‘s morgens), veel kunstbloemen te koop. Kussens en kleden en schilderijen met bloemen te koop.

Vrijdag 19 juli: de kunst van artikelen taxeren. Twee taxateurs zitten klaar om uw artikelen die misschien liggen te verstoffen boven op zolder, te taxeren. Het taxeren kost 2,50 per artikel met een max van 10 artikelen.

Zaterdag 20 juli: de kunst van je te laten verrassen door een verrassingsactie.

Op woensdag, donderdag en vrijdag op alle kunstboeken 50% korting

Adres
Fokkerstraat 14
3905 KV Veenendaal

Contact

T0318 830397 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Woensdag

10:00 - 15:00

Donderdag

10:00 - 15:00

Vrijdag

10:00 - 15:00

Zaterdag

10:00 - 15:00

Maandag

-

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt tijdens openingsuren langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Veenendaal

Bezoek ons ook op

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Veenendaal zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”