Dorcas Winkel Schoonhoven

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Schoonhoven. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Actueel

Doe ook mee met CAL.

Het staat voor ‘Crochet Along’: samen – en toch apart – haken aan een project waar je wekelijks een patroondeel van krijgt.

In dit geval een slinger die bestaat uit 10 ‘granny-vlaggetjes’ waarvan het patroon gratis en vrijblijvend beschikbaar wordt gesteld aan iedereen die het leukt vindt om te ontvangen. We hopen deelnemers aan de CAL enthousiast te maken om niet alleen een slinger voor zichzelf te haken, maar ook eentje voor Dorcas.

De gehaakte slingers zullen vervolgens in het voorjaar worden verkocht via de verkooppunten van het Dorcas Handwerkatelier, ten bate van de granny-projecten van Dorcas.

Haken is hip! En er zijn daarom veel enthousiastelingen! ‘Samen hangen we de slingers op!’ Doet u met ons mee?

Kijk op de website van www.dorcas.nl/handwerkatelier

Adres
Achterwetering 3
2871 RK Schoonhoven

Contact

T0182 385868 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Dinsdag

09:00 - 12:30

Woensdag

09:00 - 12:30

Donderdag

09:00 - 12:30

Zaterdag

13:00 - 16:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt tijdens onze openingstijden langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Schoonhoven

Wat onze klanten zeggen

t doppenberg
een jaar geleden
Heel erg leuke kringloopwinkel...er is genoeg te koop voor iedereen.. En aardig personeel.. Echt prima verzorgd 👌👌👌 Mijn mening blijft onveranderd positief.. Heel erg fijn personeel daar.. Ik zal er...
kees de groot
een jaar geleden
Fijne zaak , aantal boeken opgehaald voor een mooie prijs , prima service , kon afrkenen bij de boeken , hoefde niet in de rij...

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Schoonhoven zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”