Dorcas Winkel Opheusden

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Opheusden. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Actueel

Vrijdag 13 september taxatiedag

Wat zou dat schilderij van oma waard zijn? Levert dat oude beeldje misschien nog iets op of kan het weg? Heeft u ook zo’n voorwerp waarvan u twijfelt of het nou waardevol of waardeloos is? Kom dan vrijdag 13 september naar de taxatiedag in onze Dorcas-winkel.

Een erkende taxateur van veilinghuis Heritage Auctions Europe uit IJsselstein beoordeelt tussen 10.00 en 16.00 uur alle meegebrachte voorwerpen. Allerlei soorten objecten zijn welkom. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij, vaasje, beeld, sieraad, boek of servies. Na een grondige bestudering van het artikel laat de taxateur weten wat de waarde is.

Het voorwerp kunt u na de taxatie weer meenemen naar huis of u kunt het meegeven aan het veilinghuis om te laten veilen. U kunt het ook aan Dorcas schenken. De opbrengst gaat dan naar projecten voor mensen in nood in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten.

Deelname aan de taxatie kost 2,50 euro per voorwerp en er geldt een maximum van vier voorwerpen. Aanmelden kan op de dag zelf in de winkel, tot 15.00 uur.

Adres
Rozenstraat 2a
4043 KN Opheusden

Contact

T0488 443983 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Donderdag

10:00 - 15:00

Vrijdag

10:00 - 15:00

Zaterdag

10:00 - 15:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt tijdens onze openingstijden langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Opheusden

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

Gius Dijkstra
een maand geleden
Op zijn tijd altijd leuk door 2de hands spul struinen. Netjes en verzorgde winkel!
Alien van Dam
3 maanden geleden
Leuke kringloopwinkel met nette prijzen.
Sonja
4 jaar geleden
Alles wat je hier koopt is schoon en heel (tenzij anders vermeldt) de opbrengsten gaan naar de armste mensen en dat geeft een goed gevoel....

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Opheusden zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”