Dorcas Winkel Nijverdal

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Nijverdal. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Adres
Beltmolenweg 1
7442 NT Nijverdal

Contact

T0548 611468 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Dinsdag

13:30 - 17:00

Woensdag

13:30 - 17:00

Donderdag

13:30 - 17:00

Vrijdag

13:30 - 17:00

Zaterdag

13:00 - 16:30

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur (nooit op zaterdag!) langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Nijverdal

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

Heidie Focus
een maand geleden
Leuke winkel van Dorcas welke ik zo nu en dan bezoek. Meestal vind ik dan ook nog wel een leuk hebbedingetje. De prijzen zijn schappelijk. Sinds...
Lisa Dekker
een jaar geleden
Leuke kringloop hier. Niet heel groot en een beetje oudbollig aanbod maar de enorme lage prijzen maken veel goed. Er staat zelfs een hoekje met...

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Nijverdal zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”