Dorcas Winkel Nijkerk

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Nijkerk. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Actueel

➡️➡️Vanaf donderdag 11/7 is onze kleding, lingerie, schoenen en accessoires in de aanbieding.  25% korting. ⬅️⬅️

➡️➡️Zie ook onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/www.dorcaswinkelnijkerk.nl/⬅️⬅️

 

Adres
Boekdrukker 9c
3861 SE Nijkerk

Contact

T033 2450217 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Donderdag

10:00 - 15:00

Vrijdag

10:00 - 15:00

Zaterdag

10:00 - 15:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Nijkerk

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

Korte Brink
2 maanden geleden
Veel aanbod voor weinig en voor héél goed doel. Bijna iedere dag nieuw aanbod. Weer heel veel nieuwe boeken. Ook veel (bijna)nieuwe schoenen en kleding.
Ruud Hamelinck
4 jaar geleden
Een liefdevolle aangename locatie met prachtige vriendelijke mensen die behulpzaam zijn en zich goed houden aan de 11/2 meter. Dit kan betekenen dat u even...

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Nijkerk zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”