Dorcas Winkel Hoorn

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Hoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Actueel

Wij zoeken versterking voor ons gezellige team van de kledingafdeling, geen dag is hier hetzelfde en dat maakt het zo leuk .Zo leuk dat sommige dames meer dagen werken, maar ze hebben extra handen nodig. Dus heb jij tijd en zin kom dan eens langs voor een gesprek.

De kledingafdeling houdt zich niet alleen bezig met kleding maar ook met linnengoed, gordijnen, tassen, schoenen en sportkleding.

En natuurlijk moet de afdeling worden aangevuld en opgeruimd, vragen de klanten om advies en zo is geen dag hetzelfde, ontdek wat jij leuk vindt.

Lijkt het je wat of wil je meer weten, een kijkje nemen bij de dames van de kledingafdeling dan ben je van harte welkom.
Er is ook een vacature voor de zaterdagmiddag (of de hele dag).

Adres
Dr. C.J.K. van Aalstweg 5b
1625 NV Hoorn

Contact

T0229 820395 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Dinsdag

10:00 - 16:00

Donderdag

10:00 - 16:00

Zaterdag

10:00 - 16:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 10 uur en 15.45 uur en op vrijdag van 10 uur tot 12.30 uur langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Hoorn

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

erwin De Smet
2 jaar geleden
Goede, schone en ruime winkel met heel schappelijke prijzen! Zelfs leuke brocante en merkklefing is echt goedkoop. Jammer dat ik niet in de buurt woon!

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Hoorn zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”