Dorcas Winkel Emmen

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Emmen. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Actueel

  Koninklijk aanbod: nu met 50% korting

  In aanloop naar het koninklijk bezoek aan Emmen is  bij het Dorcas Regiocentrum een werkelijk unieke collectie met allerlei spulletjes rond de rijke geschiedenis van het Oranjehuis te bewonderen. En de items zijn ook voor kleine prijsjes te koop.

  De omvangrijke collectie bestaat uit boeken, tijdschriften, lp’s, cd’s, dvd’s, blikjes, mokken/kopjes, plaatwerken, enz. enz. De opbrengst is bestemd voor diverse hulpprojecten aan noodgebieden in de wereld.

  Bezichtigen en kopen van de Oranjespullen kan tijdens de openingsuren van de winkel.

  De laatste spulletjes worden nu verkocht voor de halve prijs! De verkoop vindt plaats t/m 25 april of zolang de voorraad strekt.

  Adres
  Cornelis Houtmanstraat 10
  7825 VG Emmen

  Contact

  T0591 820437 (tijdens openingstijden)

  Openingstijden winkel

  Dinsdag

  10:00 - 16:00

  Woensdag

  10:00 - 16:00

  Donderdag

  10:00 - 16:00

  Zaterdag

  12:00 - 16:00

  Openingstijden spullen inleveren
  Je kunt vanaf heden langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

  Winkelimpressie

  Bezoek Dorcas Winkel Emmen

  Bezoek ons ook op

  Kom jij ons team versterken?

  Iedereen bij Dorcas Winkel Emmen zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

  Interesse?
  Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

  Winkelen voor het goede doel

  De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

  Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
  “Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
  Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
  Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”