Dorcas Winkel Eindhoven

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Eindhoven. Hier kun je tweedehands spullen shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Actueel

Sinterklaas

Over een week komt hij alweer in ons land …. Sinterklaas. Om hem te helpen, zijn in onze winkel de mooiste cadeaus te koop voor een leuke prijs.

 

Adres
Brussellaan 2a-b
5628TC Eindhoven

Contact

T040 8200704 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Dinsdag

11:00 - 16:00

Woensdag

11:00 - 16:00

Donderdag

11:00 - 16:00

Vrijdag

11:00 - 16:00

Zaterdag

11:00 - 16:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt van dinsdag t/m zaterdag van 13.00 - 15.30u langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Eindhoven

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

Raymond Markesteijn
4 maanden geleden
Mooie kringloop netjes en verzorgd en nette prijzen en erg vriendelijk personeel🙂
Joost
5 maanden geleden
Een (voor een kringloopwinkel) best nette zaak, alles goed gesorteerd, vriendelijke mensen, en je kunt er wel eens een leuke vondst doen voor heel weinig...
Letitia Rademakers
een jaar geleden
Fijne kringloopwinkel gerund door vrijwilligers. Relatief veel ouderwetse kringloopspullen maar heel netjes, leuk gesorteerd, dameskleding hangt op soort en maat bij elkaar, kopjes en schotels,...

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Eindhoven zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”