Dorcas Winkel Dronten

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Dronten. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Actueel

Onze inname is tijdelijk op vrijdag gesloten.

Adres
De Dieze 30
8253 PS Dronten

Contact

Openingstijden winkel

Woensdag

11:00 - 16:00

Donderdag

11:00 - 16:00

Vrijdag

11:00 - 16:00

Zaterdag

11:00 - 16:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt op woensdag, donderdag en zaterdag tussen 11.00-16.00 uur (tijdelijk niet op vrijdag) langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Dronten

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

Michiel M.
een maand geleden
Bijzondere kringloopwinkel. Net even wat anders. Mooie vaas gekocht voor een kadootje.
Astrid Schoonheim
5 maanden geleden
Mooie schone winkel, de kringloop winkels moeten uitkijken dat ze niet te duur worden, zie constant dingen die duurder zijn dat ze in werkelijk zijn...
Linde
7 maanden geleden
Nette winkel, goed gesorteerd en nette prijzen. Toen ik er was, was de winkel wel vrij leeg qua aanbod. Weinig kleding. Vriendelijk personeel met een...

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Dronten zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”