Dorcas Winkel Bergambacht

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Bergambacht. Hier kun je tweedehands spullen shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Actueel

Vakantiesluiting : met uitzondering van de zaterdagen, zijn we gesloten vanaf 29 juli t/m 16 augustus

Gezocht: enthousiaste medewerkers m/v voor 3 uurtjes per week op verschillende afdelingen. Mail naar dorcaswinkelbergambacht@dorcas.nl

U helpt ons door nette kleding en schoenen niet bij de winkel af te geven maar deze in een goed afgesloten vuilniszak in de container te deponeren aan de Transportstraat 39-41 ( bij de winkel). U kunt dit op elk moment van de dag doen. Alvast hartelijk dank

Adres
Transportstraat 39-41
2861 DX Bergambacht

Contact

T0182 350601 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Dinsdag

09:00 - 16:00

Donderdag

09:00 - 16:00

Zaterdag

09:00 - 13:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt tijdens onze openingstijden aan de Transportstraat 37 langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Bergambacht

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

Caroline de Jong
een maand geleden
Leuke kringloopwinkel, hier kun je nog pareltjes vinden! Veel boeken, leuke prijsjes.

Wil jij je vrijwillig inzetten voor mensen in nood?

Iedereen bij Dorcas Winkel Bergambacht zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”