Dorcas Regiocentrum Apeldoorn

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Adres
Laan van Westenenk 108
7336 AZ Apeldoorn

Contact

T055-8200538 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Woensdag

11:00 - 15:00

Donderdag

11:00 - 15:00

Vrijdag

11:00 - 15:00

Zaterdag

11:00 - 15:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt tijdens openingstijden langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Regiocentrum Apeldoorn

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

MinigamersNL
3 jaar geleden
Een van de betere kringlopen ben de laatste Paar dagen bij veel kringlopen winkels geweest in de omgeving Gelderland maar tot nu toe is dit...

Meer dan een winkel

Dorcas Regiocentrum Apeldoorn is meer dan alleen een kringloopwinkel. De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Dorcas helpt jaarlijks honderdduizenden mensen in kwetsbare situaties in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzame ontwikkelingssamenwerking. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas-winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Regiocentrum Apeldoorn zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”