Dorcas Winkel Andijk

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Andijk. Hier kun je tweedehands spullen shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Adres
Bedrijvenweg 6a
1619 BK Andijk

Contact

T0228 820996 (tijdens openingstijden)

M06 14 99 55 94 (Greet)

Openingstijden winkel

Woensdag

10:00 - 16:00

Donderdag

10:00 - 16:00

Vrijdag

10:00 - 16:00

Zaterdag

10:00 - 13:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Andijk

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

Imke Vorselman
een week geleden
We kwamen hier toevallig, maar leuk! Genoeg te zien hier. Geslaagd met ronde mandala handdoek en fijne thuisbroek. Vriendelijke mensen.
B
7 maanden geleden
wonen sinds 2021 dichtbij en voelen ons in deze winkel als een vis in het water. Veel beter georganiseerd dan een soortgelijke in Grootebroek. Hier...

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Andijk zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”