Dorcas Winkel Aalsmeer

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Aalsmeer. Hier kun je tweedehands spullen shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Actueel

We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken.

Bekijk ons vacatures.

 

 

Adres
Turfstekerstraat 15-19
1431GD Aalsmeer

Contact

T0297 361043 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Dinsdag

10:00 - 16:00

Donderdag

10:00 - 16:00

Zaterdag

10:00 - 16:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt tijdens openingsdagen aan de zijkant van onze winkel langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Aalsmeer

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

Allard Huizinga
5 maanden geleden
Dorcas heeft een variëteit aan spullen. Kleding, koffers, keukengerei en benodigdheden, boeken en lp's. Allemaal voor een een eerlijke prijs en voor het goede doel....
A. Hansen
6 maanden geleden
Grote winkel met veel spullen. En normale prijzen. Het was er gezellig druk. Er zijn veel parkeerplaatsen, maar alsnog te weinig voor zaterdagbezoekers na het...
dkdje makennr
7 maanden geleden
En van mijn favoriete kringlopen. Het is netjes, personeel is zeer vriendelijk. En prijzen zijn heel goed. Er is van alles te vinden waaronder echt...

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Aalsmeer zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”