Dorcas Handwerkatelier

Het Dorcas Handwerkatelier is dé plek waar creatieve mensen uit Nederland samenkomen om zich in te zetten tegen armoede, crisis en uitsluiting in deze wereld. Samen worden de mooiste en leukste dingen gemaakt. Hip, eigentijds en modieus! Met de opbrengst van de verkoop - via de makers zelf of via de Dorcas-winkels - maken we samen een vuist tegen armoede. Allerlei soorten creatieve talenten zijn welkom bij het Dorcas Handwerkatelier. Sluit je aan en haak, brei, zaag, borduur, naai, boetseer of schilder mee!

Word onderdeel van het Dorcas Handwerkatelier en meld je aan!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Aanhef*
Naam*

CAL: Vlaggenlijnen inleveren bij Dorcas

Fantastisch dat jij één of meerdere vlaggenlijnen wilt inleveren bij Dorcas! We gaan elke slinger mooi verpakken en daarna verkopen. Met de opbrengst helpen we granny’s zoals Rozalia, Waliaranga en Hortensia.

Gebruik het inleverformulier, hier te downloaden. Inleveren kan door ze op te sturen naar Dorcas | Postbus 1500 | 1300 BM Almere. Je kunt ze ook tussen 8 januari en 2 maart 2024 afgeven bij de kassa van alle Dorcas-winkels en in de brievenbus bij de Dorcas kledingdepots (m.u.v. een container-depot). Voor adressen en openingstijden verwijzen we naar bijgaande plattegrond. Maak kans op één van de goodiebags van Durable t.w.v. €50,-!

video afspelen

Lees mooie verhalen

Magazine Dorcas Handwerkatelier

Het Dorcas Handwerkatelier heeft een eigen magazine boordevol leuke ideeën, tips en patronen. Het magazine komt 1 keer per jaar uit en is gratis verkrijgbaar.

Heb je een leuk patroon voor het magazine of wil je je verhaal delen in de rubriek 'Even voorstellen'? Laat het ons weten en wie weet zie je jouw input terug in het volgende magazine.

De Vermaakzaak in Hoorn

De Vermaakzaak, dat is de naam van het handwerkatelier in de Dorcas Winkel Hoorn. Er wordt hier van alles gemaakt door een vaste kern van 4 enthousiaste creatievelingen.

Van het pimpen van stoeltjes en krukjes tot het maken van kerstversiering en vlaggetjes. Van elk afgedankt artikel weten zij iets moois te maken.

Veelgestelde vragen

Aanmelden

Wil jij je creatieve talent ook inzetten voor Dorcas? Word dan lid van het Dorcas Handwerkatelier. Als lid ontvang je automatisch het patronenblad via de mail en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Het lidmaatschap is gratis en verplicht je tot niets. Je kunt je aanmelden via handwerkatelier@dorcas.nl.

Ook kun je lid worden van onze besloten groep op Facebook. Hier worden ideeën en tips uitgewisseld en kun je vragen stellen.