Dorcas Winkel Elburg

We heten je graag van harte welkom in Dorcas Winkel Elburg. Hier kun je tweedehands spullen shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies en nog veel meer!

Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel!

Adres
Oostendorperstraatweg 1
8081 RH Elburg

Contact

T0525 656837 (tijdens openingstijden)

Openingstijden winkel

Dinsdag

10:00 - 16:00

Vrijdag

10:00 - 16:00

Zaterdag

10:00 - 16:00

Openingstijden spullen inleveren
Je kunt tijdens de dagen dat we geopend zijn van 10.00 tot 14.00 langskomen om de spullen af te geven. Kijk welke spullen je kunt inleveren.

Winkelimpressie

Bezoek Dorcas Winkel Elburg

Bezoek ons ook op

Wat onze klanten zeggen

Thomas
3 maanden geleden
Echt een hele leuke kringloopwinkel. Goed geprijsd, veel keus en veel kleding. Goed restaurant. Leuke boeken! Alles is goed Broodje bal gehakt en de tosti raad...
Dirk Bok
2 jaar geleden
Grote kringloopwinkel, netjes ingericht en verzorgd vormgegeven. Ook kleding en boeken zijn keurig gecategoriseerd en gerangschikt. De koffiehoek is eenvoudig, maar wel fijn om even...

Kom jij ons team versterken?

Iedereen bij Dorcas Winkel Elburg zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers!

Interesse?
Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan.

Winkelen voor het goede doel

De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!

Over Dorcas | In actie voor mensen in nood
“Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien.
Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer.
Wij werken aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Zo volgen wij Jezus Christus na.”