Ik wens jou vrede

Geweld, angst, onrust, verdriet en armoede. De wereld staat op z’n kop. De oorlog in Oekraïne houdt ons al maanden bezig. Je zou bijna vergeten dat er in Mozambique meer dan een miljoen mensen op de vlucht zijn voor rebellen. Of dat de burgeroorlog in Jemen zorgt voor de grootste humanitaire ramp ter wereld. Ook in ons land zijn er problemen. Mensen maken zich zorgen door alle crisissen en de armoede neemt toe. Meer dan ooit kijken we daarom uit naar kerst: het feest van vrede!

Granny Rozalia wil kerst vieren met familie

Voor de 85-jarige granny Rozalia uit Oekraïne wordt deze kerst anders dan anders. Vorig jaar vierde ze het nog samen met haar familie. Dit jaar is ze alleen, omdat haar familie gevlucht is voor de oorlog. Haar grootste wens is dat het weer vrede wordt, zodat ze weer kerst kan vieren met haar familie.

Doe mee!

Granny Rozalia staat er gelukkig niet alleen voor. Wij ondersteunen haar door onder andere maandelijks een voedselpakket uit te delen. Dat doen we niet alleen voor granny Rozalia, maar ook voor veel andere mensen in nood in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten. En we doen nog meer dan voedsel uitdelen: we geven vaktrainingen, helpen bij het verbouwen van gewassen, zorgen voor gezonde leefomstandigheden en bieden psychosociale hulp.

Dat kunnen we niet alleen. We hebben uw hulp hard nodig. Doet u mee?

Doneer nu