Dorcas Voedselactie 2023: Broodnodig

We voeren actie voor mensen wereldwijd die moeten leven zonder dagelijks een gezonde maaltijd. Samen met vrijwilligers in heel Nederland komen we in actie voor mensen in crisis.

Met de actie verzamelen we geld voor pakketten waar mensen weer mee verder kunnen. Voedselpakketten, zodat er eten is. Maar ook training of materiaal voor irrigatie, zodat mensen zelf weer gewassen kunnen verbouwen.

Doneer een pakket. Geef voedsel. Geef hoop.
Samen zorgen we voor het broodnodige.

Jouw hulp is broodnodig voor voedsel voor nu en voor een gezonde toekomst. Doe mee met de Dorcas Voedselactie. Kies wat jij wilt geven.

Voedselpakket
Conflicten en rampen leiden vaak tot gebrek aan voedsel. Door voedselpakketten uit te delen maken we verschil. Voor 25 euro help je al mee. Doneer een voedselpakket!
Lespakket
Door klimaatverandering mislukken veel oogsten in Afrika. Soms jaren achter elkaar. Geef een boer voor 40 euro een lespakket, bijvoorbeeld om te leren over gewassen die bestand zijn tegen droge tijden.
Veevoerpakket
Steun een boer en zijn vee en doneer een veevoerpakket voor 80 euro. In landen waar regelmatig droogte heerst, krijgt het vee vaak niet genoeg voer. Door vee bij te voeren kan de boer toch melken en kan hij melk blijven verkopen.

Doneer voor voedsel