Selecteer je website

Gospelkoor raakt harten in Nieuwlande donderdag 9 november 2017

Met zijn grote enthousiasme en prachtige muziek weet gospelkoor New Creation luisteraars te raken. Op zondag 5 november jl. is dat het geval geweest in de Protestantse Evangelisatie van Nieuwlande. Anke Visser, een van de koorleden, vertelde bovendien hoe zij zélf geraakt werd op een Dorcas-reis naar Ethiopië.

De schrijnende situatie van de takkendraagsters daar hebben Anke pijn gedaan. Maar de verhalen van hoop van diezelfde vrouwen geven ook perspectief. Door een microkrediet en de juiste training worden zij in staat gesteld om te bouwen aan een betere toekomst.

In deze dienst heeft relatiebeheerder Hans Alblas het Woord gebracht. Tevens vertelde hij meer over het werk van Dorcas en van partner Stichting Antwoord. De Protestantse Evangelisatie draagt dit werk een warm hart toe. Jaarlijks doet zij mee aan de Dorcas Voedselactie, en de collecte van deze zendingsdienst ging natuurlijk naar Dorcas en Stichting Antwoord.

New Creation is ambassadeur van Dorcas. Wilt u dit koor uit Joure ook uitnodigen voor een Dorcas-themadienst? Mail dan naar kerken@dorcas.nl of bel ons op 0228-595900.