Selecteer je website

Portraits of Power

Met Portraits of Power verbinden we vrouwen aan elkaar door hun verhalen. Ook al lijken op het eerste gezicht onze levens totaal anders, met deze verhalen en portretten laten we zien dat de kern van onze levens niet zo veel verschilt.

Portraits of Power is een eerbetoon aan ‘gewone’ vrouwen over heel de wereld, in het bijzonder in conflictgebieden. Portraits of Power viert hun schoonheid waarbij – als je echt kijkt – onverwachts krachtige verhalen tevoorschijn komen over liefde en veerkracht. We zien vrouwen die ons raken met hun openhartige verhalen en in wie we onszelf herkennen.

Bekijk de portretten die we maakten in Oekraïne en Libanon.

Portraits of Power Libanon

Portraits of Power Libanon bestaat uit vernieuwende fashionfoto’s van vrouwen die uit conflictgebieden komen. Met een high-fashionstatement laten wij hen zien als krachtige vrouwen. Met het contrast tussen hun vrouwelijkheid en de omstandigheden waarin zij leven willen we aantonen dat deze omstandigheden geen invloed hebben op wie ze zijn. Deze vrouwen hebben hun vrouw-zijn en schoonheid gevierd. Zij bouwen een brug tussen vrouwen hier en daar.