Selecteer je website

Afscheid Dorcas-directeur Michel Gendi dinsdag 27 februari 2018

Andijk, 27 februari 2018.

Geachte relatie,

Graag wil ik u erover informeren dat de heer Michel Gendi, Chief Program Officer van Dorcas Aid International, heeft besloten per 1 maart 2018 Dorcas te verlaten. Per deze datum heeft hij een positie elders geaccepteerd, waarbij hij zich blijft inzetten voor kwetsbare mensen, die in bijzondere omstandigheden verkeren.

Bijna 17 jaar heeft de heer Gendi bij Dorcas gewerkt in verschillende leidinggevende posities, in Nederland en daarbuiten. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan Dorcas en daarmee de organisatie in staat gesteld de huidige positie te verwerven, waarbij we veel mensen bereiken met onze activiteiten op het gebied van noodhulp en ontwikkeling. Dorcas is hem heel dankbaar dat hij zijn talenten hiervoor heeft ingezet en wij wensen hem veel zegen bij het vervolg van zijn carrière.

De heer Leen Stok is benoemd tot interim Head of Programs & Knowledge Support. De heer Stok heeft een rijke ervaring op het gebied van ontwikkeling en humanitaire programma’s over de gehele wereld. We zijn dankbaar dat hij deze taak voorlopig op zich wil nemen en we wensen hem veel zegen in uitoefening ervan.

De externe representatie van Dorcas in de verschillende platforms en fora zal opnieuw worden toebedeeld aan verschillende personen in onze organisatie. We zullen elk gremium hierover separaat informeren hoe we dat organiseren.

Hoogachtend,
Leo Visser

CEO
Dorcas Aid International