Vrienden helpen elkaar, en samen helpen ze anderen

’Vrienden helpen elkaar, en samen helpen ze anderen’.

Mijn naam is Siep Strikwerda, relatiebeheerder voor bedrijfsdonateurs bij Dorcas. Ik heb een vraag en hoop dat u mij wilt helpen. Ik ben namelijk op zoek naar vrienden. Vrienden van Dorcas met name.

Waarom?
De nood in de wereld is groot. Door droogte mislukken de oogsten in Afrika keer op keer. De verschrikkelijke oorlogen in Oekraïne en Jemen stoppen maar niet. Onschuldige kinderen zijn slachtoffer van een conflict waar ze niks mee te maken hebben. Als Dorcas zijn wij er voor hen. Zo volgen wij Jezus Christus.

Samen met u willen we handen en voeten geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo bouwen we samen aan een partnerschap in ontwikkelingssamenwerking; werk voor onze medemens in nood.

Ik zou u graag hier bij betrekken. Als Vriend van Dorcas krijgt u verschillende mogelijkheden om mee te doen. U investeert in een regio naar keuze.

Raakt u als Vriend betrokken bij Dorcas, dan krijgt u:

  • Drie keer per jaar een update over het werk van Dorcas en specifieke informatie over de Vrienden van Dorcas.
  • Ons bedrijvenkatern. Deze ontvangt u samen met ons magazine Hartslag.
  • Uitnodigingen voor netwerkbijeenkomsten waar u andere ondernemers kunt ontmoeten.
  • Een uitnodiging voor een jaarlijkse bijeenkomst met onze landendirecteuren. Zij kunnen u alles vertellen over het land waar ze werken en over hun werk.
  • De mogelijkheid om (op eigen kosten) mee te gaan met ondernemersreizen. Aanvullende doelstellingen vindt u op de website.
  • De beschikbaarheid van een relatiebeheerder voor al uw vragen en ideeën.
  • Plaatsing (indien gewenst) van uw bedrijfslogo op de website www.dorcas.nl/bedrijven.

Een Vriend van Dorcas doneert, tot wederopzegging, per jaar een bedrag van 500 euro. Daarmee investeert u in een duurzame verandering in mensenlevens. Graag wisselen wij met u van gedachten over de manier waarop we de vriendschap verder kunnen invullen.

Ja, ik word vriend van Dorcas