Vrienden helpen elkaar, en samen helpen ze anderen

De nood is groot

De nood in de wereld is groot. Door droogte mislukken de oogsten in Afrika keer op keer. De verschrikkelijke oorlogen in Oekraïne en Jemen stoppen maar niet. Onschuldige kinderen zijn slachtoffer van een conflict waar ze niks mee te maken hebben. Als Dorcas zijn wij er voor hen. Zo volgen wij Jezus Christus.

Samen met u willen we handen en voeten geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo bouwen we samen aan een betere wereld en helpen we mensen in nood.

Als Vriend van Dorcas krijgt u verschillende mogelijkheden om mee te doen. En u investeert in een regio naar keuze. We kijken graag samen hoe uw bedrijf kan bijdragen aan het werk van Dorcas.

 

Raakt u als Vriend betrokken bij Dorcas, dan krijgt u:

  • Drie keer per jaar een update over het werk van Dorcas en specifieke informatie over de Vrienden van Dorcas.
  • Onze Ondernemers Special. Deze ontvangt u samen met ons magazine Hartslag.
  • Uitnodigingen voor netwerkbijeenkomsten waar u andere ondernemers kunt ontmoeten.
  • Een uitnodiging voor een jaarlijkse bijeenkomst met onze landendirecteuren. Zij kunnen u alles vertellen over het land waar ze werken en over hun werk.
  • De mogelijkheid om (op eigen kosten) mee te gaan met ondernemersreizen. Aanvullende doelstellingen vindt u op de website.
  • De beschikbaarheid van een relatiebeheerder voor al uw vragen en ideeën.
  • Plaatsing (indien gewenst) van uw bedrijfslogo op de website www.dorcas.nl/bedrijven.

Donatie

Een Vriend van Dorcas doneert, tot wederopzegging, per jaar een bedrag van 500 euro. Daarmee investeert u in een duurzame verandering in mensenlevens. Graag wisselen wij met u van gedachten over de manier waarop we de vriendschap verder kunnen invullen.

Contact

Wilt u liever eerst even persoonlijk contact? Siep Strikwerda, Dirk Sijbersma en Stephan Tollenaar zijn onze relatiebeheerders voor bedrijven. U bereikt hen via:
T. 0228 595900
E. bedrijven@dorcas.nl

Ja, ik word vriend van Dorcas