Geef voor sponsoring!

Wil jij ook bijdragen aan een betere toekomst van ouderen en kinderen in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten? Steun dan onze sponsorprogramma’s!

In acht landen heeft Dorcas sponsorprogramma’s. In deze programma’s werkt Dorcas aan een betere toekomst voor kinderen én ouderen. We geven praktische hulp, zoals voedsel en kleding, aan hen die dat nodig hebben, en zorgen dat deze mensen weer mee kunnen draaien in de maatschappij.

Kinderen kunnen door de sponsorprogramma’s naar school en naar sociale activiteiten. We bieden psychosociale zorg en trainen ouders zodat zij een beter inkomen kunnen verdienen. Ook zetten wij ons in om de bescherming van kinderen in de gemeenschap te vergroten.

In de sponsorprogramma’s voor ouderen focussen we op het creëren van een sociaal vangnet, zodat de gemeenschap steeds meer naar ouderen omziet. We moedigen scholen en kerken aan om hun middelen en talenten op zo’n manier in te zetten dat ze daarmee ouderen ondersteunen en bij de gemeenschap betrekken.

Help jij ook mee aan een betere toekomst voor deze kinderen en granny’s? Geef dan een donatie!

Geef voor een betere toekomst