Maak je online collectebus aan voor de Dorcas Voedselactie!

Het zijn schokkende cijfers. Wereldwijd heeft 1 op de 10 chronisch honger. De gevolgen van verschillende crisis stapelen zich op. Mensen worden ziek en raken uitgeput. Dorcas kent de mensen die hulp het meest nodig hebben. Wij helpen op alle mogelijke manieren en passen onze hulp aan op de situatie en het land.

We delen bijvoorbeeld voedselpakketten uit in landen die getroffen worden door conflicten, oorlog of een ramp. Of in Ethiopië. Daar geven we vaktrainingen, zodat mensen een beroep leren en zelf een inkomen kunnen verdienen. En in Moldavië, helpen we mensen om een eigen kas te plaatsen om groente in te verbouwen en dit te verkopen. Zo komt er weer brood op de plank. Niet alleen nu, maar ook later.

Help jij mee? Maak dan een online collectebus aan en deel deze met vrienden en familie. Zo zorgen we samen voor voedsel voor mensen die dat hard nodig hebben.

Hoe werkt het?

  • Vul het formulier in.
  • Ontvang jouw digitale collectebus pagina per mail.
  • Deel de pagina met je familie, vrienden en kennissen.
  • De actie stopt op 30 november. Dan sluiten wij alle collectebussen.

Wij zijn blij met iedere gift, groot en klein. Namens de mensen in nood, alvast ontzettend bedankt!

Over de Dorcas Voedselactie
De opbrengst van de Dorcas Voedselactie wordt besteed aan mensen die zelf niet of nauwelijks aan voedsel kunnen kopen. We zorgen voor voedselpakketten voor hulp op de korte termijn, maar we dragen ook bij aan een betere toekomst. Zo bieden we trainingen aan, delen we zadenpakketten uit en zorgen we voor irrigatiesystemen voor boeren.

Collectebus aanmaken