Selecteer je website

Bezoek projecten, beklim Kilimanjaro, bestrijd armoede

Kilimanjaro DorcasIn november 2015 kun jij samen met Dorcas de Kilimanjaro beklimmen om geld in te zamelen voor hulp- en ontwikkelingsprojecten in Tanzania.  Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige reizen? Stuur dan een e-mail naar kili2014@dorcas.nl en bezoek de ‘Kili21014′ community op Facebook. Hoe bijzonder de reis in 2014 was, lees je in de weblogs van deze groep.

Reisprogramma

Dag 1: Reisdag naar Tanzania.

Duurzaam ondernemen

Dag 2 en 3: Samen gaan we de projecten bezoeken die met het opgehaalde geld ondersteund worden. Hierdoor zal je met eigen ogen zien voor wie je het doet en welk verschil jij kunt maken in het leven van de allerarmsten.

Dag 4-9: zesdaagse beklimming van de Kilimanjaro.

Dag 10: Reisdag terug naar Nederland.

Laat je sponsoren

Het is de uitdaging om zesduizend euro sponsorgeld op te halen. Daarvan moet minimaal drieduizend euro in geld zijn en dit mag aangevuld worden met drie financiële adopties van een kind of een granny uit Tanzania. Hierbij donoren mensen elke maand 25 euro, waarmee een kind of een granny geholpen wordt. Een financiële adoptie tellen we voor duizend euro mee. Als het lekker loopt, mag je natuurlijk ook altijd meer ophalen dan zesduizend euro!

Adopteer een oma

Naast het sponsorgeld zijn de reis en verblijfskosten en de kosten voor het beklimmen van de berg samen tweeduizend euro. We laten het aan jou zelf over of je hiervoor ook sponsors zoekt of dit zelf betaalt.

Jouw familielid, vriend(in) of buur persoonlijk steunen? Dat kan!

Financiele adoptieUhuru Peak

Informatie- en inspiratieavond

Kom naar een van de informele informatieavonden over de beklimming van de Kilimanjaro voor het goede doel. Ontmoet andere klimmers en laat je inspireren door hun ideeën over fondsenwerving. Deze avonden worden via deze website en via de Facebook ‘Kili2014′ community aangekondigd.

Ontmoeting en inspiratie staan voorop tijdens alle programma-onderdelen:

  • Avontuur en armoedebestrijding
  • Over de te bezoeken Dorcas-projecten
  • Inspiratie-sessie fondsenwerving
P9035652

Flyer

Download hieronder de informatieflyer:

Community
Bekijk de Kili2014 community op Facebook. Deelnemers maken een persoonlijk profiel aan om ook online fondsen te werven voor Dorcas-projecten in Tanzania.

 

Adopt a Granny

Adopteer een oma of opa uit het Adopt a granny-programma van Dorcas en maak verschil in het leven van een oudere in Oost-Europa of Afrika.

Word ook vrijwilliger

Wilt u ook aan de slag voor de allerarmsten? Bij Dorcas zijn daar diverse mogelijkheden voor.

Doneer online

Voor ons werk hebben wij uw steun hard nodig! Doneer vandaag nog.

Dorcas journaal

Meld u aan en ontvang het gratis magazine van Dorcas.